Velgen reparatie

Toe aan een velgen reparatie of het richten of spuiten van uw velgen?

Zijn uw velgen gebogen of gedeukt en wilt u een velgen reparatie of uw velgen laten richten? Of zijn uw velgen aangetast en wilt u ze renoveren door ze te spuiten? Dan bent u bij ABC Poetssalon op het juiste adres! Wij helpen u graag verder met een reparatie van uw velgen, zodat u weer veilig de weg op kan!

Hoe herkent u kromme velgen?

Wanneer u kromme velgen hebt is het belangrijk deze te laten richten. Er zijn een aantal punten waarop kromme velgen te herkennen zijn. Alle punten hebben te maken met een trilling van uw auto. Zo kan er bij kromme voorvelgen een trilling ontstaan in het stuur, bij kromme achtervelgen een trilling in uw stoel en is het ook nog mogelijk dat uw gehele auto trilt. U kan zelf gemakkelijk controleren of uw velgen gebogen zijn door uw banden te draaien. U moet hierbij de auto in neutraal zetten. Wanneer u een vervorming ziet tijdens het draaien kan u stellen dat de velg krom is. In dit geval bieden wij graag onze hulp aan om u van de kapotte velg(en) af te helpen.

Wanneer moet u uw velgen laten richten?

Belangrijk is vooral dat u kapotte of kromme velgen snel laat richten of een velgen reparatie laat doen. Anders kan het ertoe leiden dat uw band beschadigd raakt. Ook kunnen er onderdelen slijten. In de meeste gevallen hoeft u na het richten van de velgen niet uw band te vervangen. Dit is alleen nodig wanneer u te lang met een verbogen velg hebt rondgereden.

velgen reparatie voor uw auto

Velgen laten spuiten

Wanneer uw velgen zijn aangetast door bijvoorbeeld oxidatie, kunt u uw velgen laten spuiten. Dit voorkomt verdere schade aan uw velgen. Uw velgen zullen door het spuiten hersteld worden en er weer uitzien als nieuw. Dit kan volledig volgens uw wensen. Een ander kleurtje erop spuiten? Ook dat is mogelijk!

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Velgen vernieuwen?

Herkent u een van de hierboven beschreven problemen en zijn uw velgen toe aan reparatie, richten of spuiten? Wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 op afspraak. U kunt bellen naar 06-53913445 of mailen naar info@abcpoetssalon.nl.

U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten: