Velgen reparatie, richten of spuiten in Amersfoort

ABC Poetssalon voor velgen reparatie, richten of spuiten in Amersfoort

Zijn uw velgen verbogen of beschadigd en wilt u een velgen reparatie, uw velgen richten of uw velgen spuiten in Amersfoort? Neem dan contact op met de professionals van ABC Poetssalon. Wij zorgen ervoor dat uw velgen er weer uitzien als nieuw. Lees hier meer over velgen reparatie bij ABC Poetssalon of maak direct een afspraak.

Velgen reparatie of velgen richten in Amersfoort

Beschadigde of kromme velgen zijn vaak goed te richten. Belangrijk is hierbij wel dat u er vroeg bij bent om te voorkomen dat onderdelen slijten of uw band beschadigd raakt. U kunt beschadigde velgen herkennen aan trillingen in uw auto. Wanneer uw achtervelgen beschadigd of verbogen zijn, kan er trilling ontstaan in uw stoel of uw gehele auto. Wanneer uw voorvelgen beschadigd of verbogen zijn, kan er trilling ontstaan in uw stuur. Als uw velgen ernstiger beschadigd zijn, volstaat het richten van de velg niet en moet er een uitgebreidere velgen reparatie plaatsvinden. Om zelf te controleren of uw velgen krom zijn, moet u uw auto in neutraal zetten en uw banden draaien. De velg is krom wanneer u tijdens het draaien een vervorming van de velg ziet. Bent u niet zeker? Vraag het dan aan onze professionals en wij kijken met u mee voor een velgen reparatie of om uw velgen te richten in Amersfoort.

Velgen spuiten in Amersfoort

Wanneer u uw velgen weer gerepareerd zijn, kunt u uw velgen laten spuiten bij ABC Poetssalon in Amersfoort. Zo zien ze er weer keurig uit. Velgen spuiten kan ook nodig zijn wanneer uw velgen zijn aangetast door verwering en oxidatie of wanneer er stoeprandschade optreedt. Uw velgen laten spuiten in Amersfoort zorgt ervoor dat de velg hersteld wordt en het voorkomt verdere schade. U kunt er zelf voor kiezen in wat voor kleur u uw velgen wilt laten spuiten. Wij passen ons graag aan op uw wensen om uw velgen er weer als nieuw uit te laten zien!

Velgen reparatie Amersfoort

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Hoe neem ik contact op met ABC Poetssalon?

Voor een velgen reparatie, velgen richten of velgen spuiten in Amersfoort kunt u terecht bij ABC Poetssalon. Voor persoonlijk advies kunt u het beste bij onze professionals langsgaan. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 geopend. Ook kunt u op zaterdag langskomen tussen 09:00 en 15:00 door vooraf een afspraak te maken. Neemt u liever telefonisch contact op of via de mail? Dan kunt u bellen naar 06-53913445 of mailen naar info@abcpoetssalon.nl.

U kunt bij ons ook terecht voor: