Spotrepair en auto krassen verwijderen

Spotrepair en auto krassen verwijderen bij ABC Poetssalon

Heeft u krassen op uw auto en wilt u deze krassen verwijderen of wilt u een spotrepair? Wij van ABC Poetssalon zijn hierin gespecialiseerd. Het verwijderen van krassen of spotrepair is dan ook zo klaar bij ABC Poetssalon. Niemand zit natuurlijk te wachten op schade aan de auto. Of het nou kleine of grote krassen betreft. Of het nou op de bumper, het portier of waar dan ook op de carrosserie zit. Wij helpen u graag van de krassen af door deze krassen te verwijderen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Of maak een afspraak bij ABC Poetssalon voor spotrepair en auto krassen verwijderen.

Wat houdt spotrepair in?

Iedere auto bevat vaak kleine krasjes die niet met de hand weggepoetst kunnen worden. Ook deze kleine krassen wilt u het liefst niet op uw auto hebben. De restwaarde van uw auto wordt hierdoor lager en ook het plezier dat u van uw auto ervaart vermindert. De oplossing hiervoor is een spotrepair. Een spotrepair houdt in dat een kleine kras of deuk plaatselijk wordt hersteld. Uw gehele auto hoeft hierbij dus niet opnieuw gespoten te worden.

Voordelen van spotrepair bij ABC Poetssalon

Deze vorm van lakreparatie is voordelig en snel en levert een goed herstelde auto op. Hierbij geldt dat u de krassen het beste zo vroeg mogelijk kunt laten verwijderen voor een zo goed mogelijk resultaat. De kosten voor spotrepair zijn volledig afhankelijk van de situatie. Hierbij verschilt de prijs per lak, onderdeel, grootte van de schade, enzovoort. De voorwaarde is wel dat de schade niet groter is dan een A4’tje. Onze professionals informeren u hier graag meer over.

Spotrepair

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Diepere auto krassen verwijderen

Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw auto wat diepere krassen heeft opgelopen. Bij ABC Poetssalon zorgen wij ervoor dat deze krassen worden opgevuld met de originele kleur. Het oppervlak wordt hierna glad geschuurd. Zo kan de laklaag gepolijst worden tot hoogglans niveau. Dit doen wij met de beste polijstmaterialen, wat altijd een goed resultaat oplevert. Er wordt ook een beschermingslaag aangebracht, waardoor de lak langdurig beschermd blijft. De laklaag wordt zo weer teruggebracht naar de staat van een nieuwe auto. 

In contact komen met ABC Poetssalon

Voor spotrepair of krassen laten verwijderen kunt u eenvoudig contact opnemen met ABC Poetssalon. U kunt bellen naar het nummer 06-53913445 of een mail sturen naar info@abcpoetssalon.nl. Ook is het mogelijk om even bij ons langs te komen aan de Fluorweg 37 in Amersfoort. U kunt van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht tussen 08:00 en 17:00. Op zaterdag is het mogelijk om op afspraak langs te komen tussen 09:00 en 15:00.

U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten: