Auto poetsen of polijsten

Wilt u uw auto poetsen of polijsten?

Kleine krassen en lakschade aan uw auto zijn bijna onvermijdelijk. Misschien is uw sleutelhanger per ongeluk tegen de deur gekomen of heeft u een struik aan de zijkant geraakt, waardoor de lak licht beschadigd is. Polijsten is de beste oplossing voor dit soort oppervlakteschade. Waarom? Het is een stuk goedkoper dan de auto laten overspuiten en het resultaat is hetzelfde: je auto ziet er weer als nieuw uit!

Wanneer is het raadzaam om uw auto te polijsten?

Als de lak van uw auto in de loop der jaren dof en bekrast is geworden, moet u deze polijsten. De lak is niets meer dan een heel dun laagje dat de lak verwijdert. Deze behandeling verwijdert kleine krasjes en beschadigingen en maakt het lakwerk weer glad. Een egale lak kan het licht beter weerkaatsen en geeft de lak weer glans.
Voor diepere krassen is het polijsten van de lak niet voldoende en moet een andere reparatietechniek worden toegepast. Hierbij helpen wij u graag!

Laat uw auto professioneel polijsten

Wilt u uw auto deskundig laten polijsten? Dan is ABC Poetssalon het adres. Bij ons profiteert u van gratis haal- en brengservice. Wij voeren het polijsten uit in onze professionele omgeving en werken met de juiste apparatuur. Daarom zal uw auto weer helemaal naar wens zijn wanneer wij uw auto terugbrengen.

auto polijsten

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Afspraak maken bij ABC Poetssalon

Om uw auto te laten poetsen of polijsten dichtbij Utrecht kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 06-53913445. U kunt ons ook een e-mail sturen door te mailen naar info@abcpoetssalon.nl. Als u liever persoonlijk contact of advies wilt, kunt u bij ons langskomen in de buurt van Utrecht. Wij zijn doordeweeks geopend tussen 08:00 en 17:00. Op zaterdag kunt u een afspraak maken om langs te komen tussen 09:00 en 15:00.

U kunt bij ons ook terecht voor: