Ozonbehandeling auto

ABC Poetssalon voor een ozonbehandeling voor uw auto

Heeft u last van onaangename geuren in uw auto en wilt u hier zo snel mogelijk van af? Dan is een ozonbehandeling voor uw auto bij ABC Poetssalon de oplossing! Wij zorgen ervoor dat u met een frisse start kan genieten van uw auto. Geuren als rook-, honden, etens-, of brandlucht worden door ons verwijderd waardoor uw auto weer ruikt als nieuw. Rij dus niet langer rond in een stinkende auto, wanneer dit niet nodig is. Optimaliseer uw rijcomfort eenvoudig bij ons.

Hoe werkt een ozonbehandeling voor uw auto bij ABC Poetssalon?

Bij een ozonbehandeling voor uw auto wordt er een ozongenerator in uw auto geplaatst. Dit duurt minimaal 10 uur. De ozongenerator zorgt ervoor dat de zuurstof in uw auto wordt omgezet in ozon. Denk hierbij aan de zuurstof uit de ventilatiekanalen of bekleding. Dit zorgt ervoor dat de vervelende geuren uit uw auto verdwijnen doordat geuren als schimmels of bacteriƫn geneutraliseerd worden. Hierna moet de auto nog minimaal 3 uur worden gelucht om de ozon om te zetten in schone lucht. Uw auto ruikt dan weer als nieuw en u kunt weer met een frisse neus de weg op!

Voordelen ozonbehandeling voor uw auto

Een ozonbehandeling voor uw auto zorgt ervoor dat de onaangename geuren in uw auto volledig verwijderd worden en om worden gezet in schone lucht. Zelfs de geuren die diep vast zijn gaan zitten in de bekleding. Het schoonmaken van uw auto met bijvoorbeeld luchtverfrissers zorgt enkel voor het maskeren van bepaalde geuren, maar verwijdert deze niet. Daarom is een ozonbehandeling voor uw auto de beste manier om snel van nare geuren af te komen. Uw auto ruikt dan niet alleen frisser, maar wordt ook een stuk hygiƫnischer.

Onzonbehandeling voor uw auto

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Tijd voor een frisse auto?

Denkt u nu dat uw auto wel een frisse geur kan gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op voor een ozonbehandeling voor uw auto! U kunt bellen naar 06-53913445 of mailen naar info@abcpoetssalon.nl. Daarnaast kunt u ons vinden aan de Fluorweg 37 in Amersfoort. Wij zijn maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 08:00 tot 17:00 en zaterdag tussen 09:00 en 15:00 op afspraak. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw auto weer als nieuw te laten ruiken!

U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten: