(leren) bekleding auto schoonmaken

(Leren) autobekleding schoonmaken bij ABC Poetssalon

Het schoonmaken van de bekleding van uw auto is vaak een enorme uitdaging, maar niet voor ABC Poetssalon! Gebruikerssporen zoals donkere kringen, hondenharen of voedselvlekken in de bekleding van uw auto zijn niet te vermijden. Toch wilt u deze niet in uw auto hebben zitten. Het staat niet alleen minder mooi, maar kan ook zorgen voor slijtage of uitdroging van de bekleding. Daarbij kan de kleur van de bekleding vervagen. Vooral bij leren bekleding is een leerbehandeling noodzakelijk om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Leer is een mooi en duurzaam bekledingsmateriaal. De (leren) bekleding van uw auto regelmatig schoonmaken is hierbij dan ook belangrijk om het natuurlijke karakter van de leren bekleding te beschermen.

Wat doen wij bij ABC Poetssalon?

Onze professionals helpen u met een speciale leerverf behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat de bekleding van uw auto er weer uit komt te zien als nieuw. Het in conditie houden van uw (leren) bekleding is erg belangrijk en wij doen er alles aan om dit voor u te realiseren. Wij bieden de juiste aanpak om uw auto weer te laten stralen door gebruik te maken van producten met een hoge kwaliteit. Als professionals van ABC Poetssalon draaien wij onze handen voor geen enkel ongemak om en leveren wij u een bekleding zonder vlekken of andere onaangenaamheden.

Regelmatig schoonmaken van (leren) bekleding

Wij raden u aan om minimaal 1 keer per jaar de (leren) bekleding van uw auto te laten schoonmaken om deze zo optimaal mogelijk te verzorgen. Op deze manier blijft uw bekleding in goede conditie en blijft u van rijgemak voorzien. Naast dat het leer hierdoor zo goed mogelijk functioneert, blijft de uitstraling ook zo elegant mogelijk. Een schoon interieur blijft namelijk belangrijk, want wie wilt er nu rijden in een vieze auto?

leren bekleden reinigen auto

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

ABC Poetssalon maakt uw (leren) bekleding schoon

Mocht u een afspraak willen maken bij ons voor het schoonmaken van uw (leren) bekleding, dan kunt u bellen naar 06-53913445 of mailen naar info@abcpoetssalon.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag op afspraak tussen 09:00 uur en 15:00 uur. U kunt ook langskomen om een afspraak te maken. ABC Poetssalon is gevestigd aan de Fluorweg 37 in Amersfoort.

U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten: