Kleine lak herstelwerkzaamheden

Wilt u uw lak laten herstellen?

Lakschade is erg vervelend. Je auto ziet er een stuk minder mooi uit en als je hem niet repareert kan er roestschade ontstaan. Gelukkig zijn lakschades vaak eenvoudig te repareren met moderne reparatiemethoden. Als uw lak er bijvoorbeeld dof uitziet en alleen lichte waskrasjes heeft, kan polijsten al een goede oplossing zijn. Iets complexere lakschade kan meestal ter plaatse worden gerepareerd met een spotreparatie. 

Hoe ontstaat lakschade?

Zand is een veelvoorkomende oorzaak van krassen in de autolak. Tijdens het rijden kunnen wind en snelheid er natuurlijk voor zorgen dat zand tegen de auto schuurt, maar vaak blijft er zand op de auto achter. Als de auto niet goed is gewassen, wordt deze op de auto geschuurd. Zand plakt gemakkelijk aan een spons. Dit veroorzaakt veel kleine krasjes.
Deze kleine krasjes zijn misschien niet direct zichtbaar voor het blote oog, maar ze zorgen er uiteindelijk voor dat de lak van uw auto er erg dof uitziet. Deze lichte waskrassen worden ook wel ‘ swirls’ genoemd. Heeft u lakschade? Wij helpen u graag!

Methodes voor lakschade herstellen.

Lakschade is vervelend, maar gelukkig zijn er verschillende reparatiemethoden om de schade snel en vakkundig te verhelpen. Als je de lakschade niet op tijd repareert, kan het plaatmateriaal eroderen en uiteindelijk gaan roesten. De perfecte methode hangt volledig af van de schade en de grootte van het beschadigde oppervlak. De meest voorkomende herstelmethodes voor het repareren van lakschade zijn: spotrepair en polijsten.

Spotrepair

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Diepere auto krassen verwijderen

Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw auto wat diepere krassen heeft opgelopen. Bij ABC Poetssalon zorgen wij ervoor dat deze krassen worden opgevuld met de originele kleur. Het oppervlak wordt hierna glad geschuurd. Zo kan de laklaag gepolijst worden tot hoogglans niveau. Dit doen wij met de beste polijstmaterialen, wat altijd een goed resultaat oplevert. Er wordt ook een beschermingslaag aangebracht, waardoor de lak langdurig beschermd blijft. De laklaag wordt zo weer teruggebracht naar de staat van een nieuwe auto. 

In contact komen met ABC Poetssalon

Wilt u uw lak laten herstellen? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met ABC Poetssalon. U kunt bellen naar het nummer 06-53913445 of een mail sturen naar info@abcpoetssalon.nl. Ook is het mogelijk om even bij ons langs te komen aan de Fluorweg 37 in Amersfoort. U kunt van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht tussen 08:00 en 17:00. Op zaterdag is het mogelijk om op afspraak langs te komen tussen 09:00 en 15:00.

U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten: