Autobekleding schoonmaken

Autobekleding schoonmaken door ABC Poetssalon

Moet u uw autobekleding schoonmaken? Wij van ABC Poetssalon doen dit graag voor u! Of u nu een oude of een nieuwe auto heeft, het is belangrijk om het interieur van uw auto schoon te houden. Vieze vlekken worden door ons op professionele wijze verwijderd en er wordt afgerekend met onzichtbare bacteriën. Dit zorgt ervoor dat de bekleding van uw auto minder snel uitdroogt of slijt. Ook wordt de kleur beter behouden. Maak direct een afspraak voor autobekleding schoonmaken bij ABC Poetssalon.

Het gemak van autobekleding laten schoonmaken

Het kost vaak veel tijd en energie om de bekleding van uw auto schoon te maken. Ook heeft u hier meestal niet de juiste middelen voor in huis. U kunt uw tijd natuurlijk leuker besteden. Voor het beste resultaat kunt u het schoonmaken van uw autobekleding ook laten doen. Bij ABC Poetssalon gebruiken wij uitsluitend de beste poetsmaterialen waarmee een goed eindresultaat gegarandeerd is. Het poetsen van auto’s is onze specialiteit en wij helpen u daarom graag met uw autobekleding schoonmaken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij ABC Poetssalon draaien wij onze hand niet om voor een vervelend klusje. Wij zorgen ervoor dat vlekken en andere gebruikssporen uit uw autobekleding verdwijnen. Voor een schone en frisse auto, komt u langs bij ABC Poetssalon! Wij kunnen onder andere:

  • Uw autobekleding schoonmaken en vlekken verwijderen
  • Sporen van sigarettenrook laten verdwijnen
  • Haren van honden of andere huisdieren verwijderen

auto bekleding schoonmaken

Regelmatig onderhoud is van belang

Het is heel erg belangrijk om het interieur van uw auto goed te onderhouden. U wilt slijtage, uitdroging, kleurvervaging of andere ongemakken voorkomen. Daarom moet u regelmatig de autobekleding laten schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat uw autobekleding beter beschermd is. Uw auto blijft er zo mooi uitzien en uw rijgemak wordt verhoogd. Wij zorgen ervoor dat u het gevoel krijgt dat u weer in een nieuwe auto rijdt.

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Hoe maak ik een afspraak bij ABC Poetssalon?

Om uw autobekleding schoon te laten maken bij ABC Poetssalon kunt u ons bellen op 06-53913445 of mailen naar info@abcpoetssalon.nl. U kunt ook even bij ons langskomen. Wij zijn geopend van 08:00 tot 17:00 op maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag zijn wij geopend van 09:00 tot 15:00 op afspraak. ABC Poetssalon is gelegen aan de Fluorweg 37 in Amersfoort.

U kunt bij ons ook terecht voor andere diensten: