Auto interieur reinigen Utrecht

Tijd om uw auto interieur te laten reinigen bij Utrecht

Bent u al die vlekken in uw auto interieur zat? En wilt u het gevoel van het rijden in een nieuwe auto herbeleven? Wij bij ABC Poetssalon kunnen dat voor u realiseren door uw auto interieur te reinigen vlakbij Utrecht. Wij bieden de beste aanpak om uw auto in een goede conditie te houden. U moet het reinigen van uw auto dan ook regelmatig bijhouden. Een goed onderhoud is belangrijk om uw auto lang mee te laten gaan. Kom daarom snel langs voor auto interieur reiniging bij ABC Poetssalon.

Afrekenen met vlekken in uw bekleding

Uw auto schoonhouden is moeilijker dan u denkt. Gebruikssporen ontstaan al snel. Denk bijvoorbeeld aan vlekken door hondenharen of etensresten in uw bekleding. Een optie is om deze zelf proberen schoon te maken, maar dit kost erg veel tijd en vaak heeft u daar helemaal geen zin in. Dan is het makkelijker om uw auto te laten reinigen dichtbij Utrecht door ABC Poetssalon. Wij hebben de beste middelen om uw auto weer te laten stralen. Wel geldt: hoe langer u wacht, des te moeilijker wordt het om vlekken goed te kunnen verwijderen. Ook is er dan het risico dat de bekleding slijt, uitdroogt of dat de kleur vervaagt. Wacht dus vooral niet langer en laat uw auto interieur reinigen dichtbij Utrecht door ABC Poetssalon.

Lederen auto interieur reinigen dichtbij Utrecht

Ook lederen bekleding kunt u laten reinigen bij ons. Wij maken daarbij gebruik van een speciale lederverf, wat ervoor zorgt dat uw interieur er weer uit gaat zien als nieuw. Leer is niet alleen mooi, maar ook een duurzaam materiaal. Daarom is regelmatig onderhoud van groot belang om de natuurlijke uitstraling van het leer te kunnen behouden.

auto reinigen Utrecht

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Auto buitenkant reinigen

Bij ABC Poetssalon doen we meer dan alleen het schoonmaken van uw autobekleding. U kunt namelijk ook de buitenkant van uw auto laten reinigen door onze ervaren en vriendelijke medewerkers. Kom gerust langs of neem contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak bij ABC Poetssalon

Wilt u een afspraak maken bij ons om uw auto interieur te reinigen dichtbij Utrecht? U kunt ons bellen op 06-53913445 of mailen naar info@abcpoetssalon.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen bij ABC Poetssalon. Dan proberen we u zo snel mogelijk te helpen met auto interieur schoonmaak. Zo rijdt u snel weer in een stralende en frisse auto door Utrecht!

U kunt bij ons ook terecht voor: