Auto polijsten of waxen in Amersfoort

Auto laten polijsten of waxen bij ABC Poetssalon

Is het nodig om uw auto te laten polijsten of waxen in Amersfoort? Dan kunt u dit beter niet zelf doen, maar uitbesteden aan een professional. Wanneer u zelf gaat proberen uw auto te polijsten, is er namelijk een groot risico dat u het niet op de juiste manier doet. Dit kan ertoe leiden dat u de lak van uw auto beschadigt. Daarom is het verstandig om het polijsten van uw auto te laten doen. De professionals van ABC Poetssalon staan voor u klaar. Wij polijsten de lak van uw auto uitsluitend machinaal, waardoor kleine krasjes verdwijnen. Daarbij brengen wij door uw auto te waxen ook een beschermlaag aan, zodat de lak van uw auto langdurig beschermd zal blijven. Het polijsten en waxen van auto’s is dan ook onze specialiteit. Voor een zo goed mogelijk eindresultaat kunt u daarom het beste uw auto laten polijsten of waxen in Amersfoort bij ABC Poetssalon.

Auto polijsten in Amersfoort

Wilt u uw auto beschermen? Laat deze dan polijsten of waxen in Amersfoort bij ABC Poetssalon. Het polijsten van een auto zorgt ervoor dat kleine krassen verwijderd worden. Bij ABC Poetssalon kunnen we uw auto machinaal polijsten in Amersfoort. Zo halen we de krassen weg, zonder de lak van de auto te beschadigen. Zo zal uw auto in Amersfoort weer gaan glimmen! Ook kunnen we de oorspronkelijke kleur van de lak voor u herstellen.

Auto waxen in Amersfoort

Na het polijsten van uw auto is het goed om uw auto te laten waxen. Zo wordt de lak beschermd tegen invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld tegen de zon. Ook zorgt het waxen van uw auto ervoor dat uw auto zijn glans behoudt en dat vuil niet aan de lak hecht. Hierdoor blijft de auto schoon. En met een schone en glimmende auto rijdt u met veel meer plezier door Amersfoort!

auto waxen Amersfoort

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Afspraak maken bij ABC Poetssalon

Wilt u een afspraak maken om uw auto te polijsten of waxen in Amersfoort bij ABC Poetssalon? U kunt ons dan bellen op 06-53913445. U kunt ook een mail sturen naar info@abcpoetssalon.nl. U mag ook altijd even bij ons langskomen. Onze vestiging is gelegen aan de Fluorweg 37 in Amersfoort. Hier kunt u terecht op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 of op zaterdag tussen 09:00 en 15:00. Op zaterdag zijn wij enkel geopend op afspraak.

U kunt bij ons ook terecht voor: