Auto polijsten of waxen dichtbij Utrecht

Wil jij je auto polijsten of waxen dichtbij Utrecht?

Wilt uw auto weer zien glimmen en van die kleine krassen op de lak af? Dan kunt u uw auto laten polijsten of waxen dichtbij Utrecht bij ABC Poetssalon. Wij zorgen ervoor dat kleine krasjes verdwijnen door de lak van uw auto machinaal te polijsten. Daarbij kunnen wij ook een beschermlaag aanbrengen door uw auto te waxen. Op deze manier blijft de lak voor een lange periode beschermd, wat de waarde van de auto doet verhogen voor als u deze zou willen verkopen. Dus zet uw zonnebril maar vast op, want als u uw auto laat polijsten of waxen dichtbij Utrecht bij ABC Poetssalon zorgen wij ervoor dat uw auto weer gaat stralen!

Ga niet zelf uw auto polijsten in Utrecht

Het is verstandig om het polijsten van een auto door een professional te laten doen. Het risico bestaat namelijk dat wanneer u dit zelf probeert, het niet op de juiste manier gedaan wordt. In dit geval raakt de lak van uw auto beschadigd en dit wilt u natuurlijk niet. Bij ABC Poetssalon vlakbij Utrecht is het polijsten van auto’s onze specialiteit. Wij beschikken dan ook over middelen met hoge kwaliteit om een goed resultaat te kunnen realiseren. Uw auto polijsten dichtbij Utrecht kunt u dus het beste laten doen bij ABC Poetssalon.

Waarom is uw auto polijsten of waxen dichtbij Utrecht belangrijk?

Uw auto polijsten is van belang om van kleine krassen af te komen in de lak van uw auto. De oorspronkelijke kleur wordt hierdoor hersteld en de lak zal weer gaan glanzen. Vervolgens zorgt uw auto waxen ervoor dat de lak zijn glans zal behouden. Ook kan vuil minder goed aan de lak hechten en wordt de lak extra goed beschermd.

Auto polijsten Utrecht

AFSPRAAK MAKEN?

BEL ONS 06 53 91 34 45
Of neem contact op via onderstaand contactformulier

Afspraak maken bij ABC Poetssalon

Om uw auto te laten polijsten of waxen dichtbij Utrecht kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 06-53913445. U kunt ons ook een e-mail sturen door te mailen naar info@abcpoetssalon.nl. Als u liever persoonlijk contact of advies wilt, kunt u bij ons langskomen in de buurt van Utrecht. Wij zijn doordeweeks geopend tussen 08:00 en 17:00. Op zaterdag kunt u een afspraak maken om langs te komen tussen 09:00 en 15:00.

U kunt bij ons ook terecht voor: